Bu Pozisyon Kacmaz
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu Pozisyon Kacmaz
Yeni evli bir çift gerdek gecesi sevişmek için hazırlanırken kadın birden eşine "ben bu işi yapamayacağım" der. Eşi sebebini sorduğunda ise:
- "Bu papağan bana bakarken "rahat olamam" yanıtını verir. Bunun üzerine adam papağana:
- "Şimdi arkanı dön! eğer bizim tarafa dönecek olursan senin ananı *********************" deyince papağan arkasını döner. Kadının içi rahat edince karı koca yatağa girip sevişirler. Böylece sabah olur. Papağanın arkası hala dönüktür. Çift ise balayına gitmek için valizlerini toplamaya başlar. Fakat son bir parça valize sığmamaktadır. Karı ile koca arasında şu diyalog geçer. Kadın kocasına:
- "İttir, ittir!" der. Kocası ise:
- "İttiriyorum ama olmuyor işte!" deyince kadın:
- "Ya düzgün itsene sunu, girdi girecek." der. Kocası ise:
- "Dayanamayacağım, gücüm kalmadı" deyince kadın:
- "Ha gayret sık dişini, biraz daha bastır. Az kaldı, girmeye başladı." deyince kocası:
- "Yok! bu böyle olmayacak. Ben en iyisi dolabın üstüne çıkıp oradan atlayayım. Belki o zaman girer." der. Bunları duyan papağan dayanamaz ve hışımla dönerek der ki:
- "Valla değil anamı, sülalemi de ************* bu pozisyon kaçmaz..."
- "Bu papağan bana bakarken "rahat olamam" yanıtını verir. Bunun üzerine adam papağana:
- "Şimdi arkanı dön! eğer bizim tarafa dönecek olursan senin ananı *********************" deyince papağan arkasını döner. Kadının içi rahat edince karı koca yatağa girip sevişirler. Böylece sabah olur. Papağanın arkası hala dönüktür. Çift ise balayına gitmek için valizlerini toplamaya başlar. Fakat son bir parça valize sığmamaktadır. Karı ile koca arasında şu diyalog geçer. Kadın kocasına:
- "İttir, ittir!" der. Kocası ise:
- "İttiriyorum ama olmuyor işte!" deyince kadın:
- "Ya düzgün itsene sunu, girdi girecek." der. Kocası ise:
- "Dayanamayacağım, gücüm kalmadı" deyince kadın:
- "Ha gayret sık dişini, biraz daha bastır. Az kaldı, girmeye başladı." deyince kocası:
- "Yok! bu böyle olmayacak. Ben en iyisi dolabın üstüne çıkıp oradan atlayayım. Belki o zaman girer." der. Bunları duyan papağan dayanamaz ve hışımla dönerek der ki:
- "Valla değil anamı, sülalemi de ************* bu pozisyon kaçmaz..."
mesutcan- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası