<- "Üzgünüz Hastayı Kaybettik" -> Diyaloglar
1 sayfadaki 1 sayfası
<- "Üzgünüz Hastayı Kaybettik" -> Diyaloglar
"""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""
-Üzgünüm hastayı kaybettik..
+olaaamaaz gitti dağ gibi adammm ahmedimmm beni de all yanınaa
-endişelenmeyin bulabiliriz hangi ameliyathane odasına soktuğumuzu hatırlamıyoruz kaybettik yani şimdi bulurlar
+allah belanı versin doktor sen nasıl doktor oldun lan
"""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""
-Üzgünüm ama hastayı kaybettik...
+iyi de hasta değildi ki o ilaç tanıtımına gelmişti arkadaşım
-nee eheh ben onu ameliyata aldım narkoz verdim ben de bahane arıyor sanıyordum ameliyattan kurtulmak için bişeyler geveleyip durdu, sonra narkozun etkisiyle bayıldı zaten ondan sonra ayılmadı
+ben gidiyim o zaman
-gel gel ameliyat bizden seni de edelim
+ohaha gittim ben
-Üzgünüm hastayı kaybettik...
+Ölme necati ölmeeezsin senn
-öldü ama böyle kalbini açtık kestik her yerini yanlışlıkla neşteri kalbine soktum görsen böyle her yer kan oldu bak bak eldivenlerime hep necatinin kanları sıcak sıcak dokun bak istersen
+allah belanı versin doktor
-kırmızı bana çok yakışıyor
-üzgünüm ama doktoru kaybettik
+oha naaptın lan doktora
-ben dedim ameliyat olmam diye neşteri gözüne soktum
+ulan
-kıvranıyodu bayıldı öldü heralde
-Üzgünüm hastayı kaybettik..
+olaaamaaz gitti dağ gibi adammm ahmedimmm beni de all yanınaa
-endişelenmeyin bulabiliriz hangi ameliyathane odasına soktuğumuzu hatırlamıyoruz kaybettik yani şimdi bulurlar
+allah belanı versin doktor sen nasıl doktor oldun lan
-Üzgünüm ama hastayı kaybettik...
+iyi de hasta değildi ki o ilaç tanıtımına gelmişti arkadaşım
-nee eheh ben onu ameliyata aldım narkoz verdim ben de bahane arıyor sanıyordum ameliyattan kurtulmak için bişeyler geveleyip durdu, sonra narkozun etkisiyle bayıldı zaten ondan sonra ayılmadı
+ben gidiyim o zaman
-gel gel ameliyat bizden seni de edelim
+ohaha gittim ben
-Üzgünüm hastayı kaybettik...
+Ölme necati ölmeeezsin senn
-öldü ama böyle kalbini açtık kestik her yerini yanlışlıkla neşteri kalbine soktum görsen böyle her yer kan oldu bak bak eldivenlerime hep necatinin kanları sıcak sıcak dokun bak istersen
+allah belanı versin doktor
-kırmızı bana çok yakışıyor
-üzgünüm ama doktoru kaybettik
+oha naaptın lan doktora
-ben dedim ameliyat olmam diye neşteri gözüne soktum
+ulan
-kıvranıyodu bayıldı öldü heralde
1 sayfadaki 1 sayfası